Bemutatkozónk

Szerző

WEDAY Team

Már a nevünkben is szerettük volna megmutatni, hogy az esküvő napja, nem csak a Ti, hanem a Mi nagy napunk is, hiszen szerves részei vagyunk, osztozunk örömben, boldogságban, könnyekben és ölelésekben.

Én Tamás, 2009 -ben úgy döntöttem, hogy a fény gyermeke leszek, azóta is főállásban rögzítem a rám bízott emlékeket. "Csapatomhoz" 2017 -ben csatlakozott Juhász "Padavan" Kristóf Barátom-kollégám és 2022 -ben Biró Dávid videográfusom, így a felkéréseknek, akár külön-külön is és egymással összhangban, összeszokva, eleget tudunk tenni.
Professzionális, és világszínvonalú felső kategóriás Sony fényképezőgép és kellékparkkal dolgozunk, alaposan felkészülve a legkülönbözőbb kérésekre.
Mindketten minimum két, egyenként is dupla kártyafoglalatos géppel dolgozunk. Gépenként 3-4 objektívvel és legvégső esetben rendszer és stúdióvakukkal is. Ahhoz, hogy biztonságban tudjuk a képeiteket és videóitokat, nap közben is folyamatosan mentjük számítógépre az adatokat. "Olyan nincs, hogy valami elveszik"
Műszaki emberek vagyunk, és mindig érdekeltek az objektívek optikai tulajdonságai, ezért ritka antik és különleges képi világú objektívekkel még színesebbé és látványosabbá tudjuk tenni munkáinkat...
Autentikus, azaz természtes látásmód jellemzi munkánkat. Kreatívan használjuk a környezet kínálta lehetőségeket, hogy a legritkább esetben kelljen mesterséges megvilágítást alkalmazni, ezzel is visszaadva a pillanat természetességét. A képek digitális feldolgozásakor is csak a legminimálisabb korrekción esnek át a fotók, hogy látványosak maradjanak a mű hatást elkerülve.
Ha többen készítünk képi vagy videofelvételeket, akkor is csak az egyikünk dolgozza fel és vágja össze, hogy azok egységes látványvilágot adjanak vissza. A videó esetében Dávid más látásmódot képvisel, így ha az Ő elképzelése áll hozzátok közelebb, akkor van lehetőség arra, is hogy a videóanyagot tőle-külön kérjétek. Fotózsurnaliszták vagyunk, akikre az jellemző, hogy inkább elkapják a pillanatokat, mintsem beállítják azokat. Első sorban az a célunk, hogy visszaadjuk az esküvő látható és láthatatlan pillanatait, a rendezvény hangulatát, ábrázoljuk az emberek pillanatnyi érzelmeit. Törekszünk arra, hogy a pillanat elkapásával egyedit alkossunk.

Tekintsétek meg képeinket és rögtön látni fogjátok, miről is van szó.: KÉPEINK

Ezeknek a felkéréseknek tudunk eleget tenni.:

#Zenei rendezvények #Esküvők #Vállalati rendezvények #Temetések #Sajtó megjelentések #Termékfotózások #Tárgyfotózások #Zenekari fotózások #Hőkamera

#Informatikai szervíz #Webgrafika #Adatmentés;

Fotós és videós szolgáltatás az ország bármely pontján, akár külföldön is!

Keressetek bizalommal!