Bezerédi Tamás

fotográfia

A nevem Bezerédi Tamás

Már közel 20 éve, hogy megvettem első digitális gépemet és a sok tanulás és munka után 2009 -ben úgy döntöttem, hogy én leszek a fény gyermeke, így azóta főállású vállalkozóként rögzítem digitálisan a rám bízott emlékeket.

Professzionális, és világszínvonalú fényképezőgép és kellékparkkal dolgozom, alaposan felkészülve mindenféle kérésre.
Műszaki emberként, mindig érdekeltek az objektívek optikai tulajdonságai, ezért elkezdtem gyűjteni a ritka antik és különleges képi világú objektíveket, amikkel színesebbé és látványosabbá tudom tenni munkáimat... 

Autentikus, azaz természtes látásmód jellemzi munkáimat. Kreatívan használom a környezet kínálta lehetőségeket, hogy a legritkább esetben kelljen mesterséges megvilágítást alkalmaznom, ezzel is visszaadva a pillanat természetességét. A képek digitális feldolgozásakor is csak minimális korrekción esnek át a fotók, hogy a mű hatást mellőzve látványosak maradjanak.

Fotózsurnaliszta vagyok, akikre az jellemző, hogy inkább elkapják a pillanatokat, mintsem beállítják azokat. Első sorban az a céljuk, hogy visszaadják az esküvő pillanatait, a rendezvény hangulatát, ábrázolják az emberek pillanatnyi érzelmeit. Törekszenek arra, hogy a pillanat elkapásával egyedit alkossanak - ne másokat utánozva (stílus, retus) legyenek "profi" esküvői és rendezvény fotósok.

Tekintsd meg képeimet és rögtön látni fogod, miről is van szó.

Ezeknek a felkéréseknek tudok eleget tenni.:

#Zenei rendezvények #Esküvők #Vállalati rendezvények #Temetések #Sajtó megjelentések #Termékfotózások #Tárgyfotózások #Zenekari fotózások

#Informatikai szervíz #Webgrafika #Adatmentés 

Fotós szolgáltatás az ország bármely pontján, és külföldön is!

Keress bizalommal.


Kapcsolat