Bezerédi Tamás

fotográfia

A rendezvényfotózásrólA legfontosabb számunkra, hogy reprezentatív képeket készítsünk rendezvényéről, melyek tökéletesen ábrázolják az esemény pillanatait.

Bármilyen alkalomra profi rendezvényfotózás szolgáltatást nyújtunk akár szűkebb, akár bővebb körű esemény kapcsán is, legyen szó, akár egy családi eseményről, mint a születésnap, névnap, keresztelő vagy, akár egy gyerekzsúr.

A vállalkozások életében is elérkezhet olyan esemény, amelyet érdemes megörökíteni. Céges rendezvény, konferencia, sajtótájékoztató, koncert, vagy bármilyen előadás.
Egy profi rendezvényfotós garancia arra, hogy a felejthetetlen hangulat örökre megmaradjon.
Több éves rutinnal vállaljuk konferenciák, céges rendezvények, évzáró partik, csapatépítő tréningek és egyéb protokoll események rendezvényfotózását.
Legsokoldalúbb szolgáltatásunk a rendezvény helyszínén felállított mobil műterem és speciális háttér.
Tematikus rendezvényeken a különböző koncepciók, témák lehetőséget teremtenek arra, hogy rendezvénye egyedi legyen, a résztvevők számára pedig különleges élményt nyújtsanak.
Ezzel a technikával már egészen kis költségvetéssel is nagyon látványos dolgokat lehet megvalósítani!
A rendezvényfotózás alkalmával az elkészült képeket, akár már a helyszínen kidolgozzuk és adathordozón át is adjuk.
A rendezvény fotókból, névre szóló, exkluzív privát képgalériát készítünk oldalunkon.
Igény esetén akár több rendezvény fotóssal is készülünk a eseményre.
Rendezvényfotózás szolgáltatásunkra mindig egyedi ajánlatot adunk, hiszen az ár függ az esemény helyszínétől, időtartamától, az események és a résztvevők számától vagy az egyéb különleges igényektől.
Referencia munkák a rendezvény fotó galériában találhatóak