Bezerédi Tamás

fotográfia

Árlista

Portfólió, páros képek, és minden egyéb, nem esküvő és rendezvény jellegű fotózás díjai


Alapdíj:
Mely tartalmaz egy stúdióban, vagy szabadtéren, egy helyszín és/vagy háttér előtt maximum 2 óra időtartamban való fotózást.
Ezen időtartam alatt az elkészült képek száma nincs limitálva, így az alap 3db képet legalább 50db kép közül választhatod ki.

Ami az alapdíjért kapsz:
3db High-end retusált kép, melynek összege
10.000.-HUF

Amit pluszban kérhetsz:
Az alap 3db kép feletti, High-end retusált kép
5.000.-HUF/db

- Több helyszín és/vagy háttér előtt (egyéni árajánlat)
- 2 óra időtartam felett, minden megkezdett óra, az alapdíjon felül
10.000.- HUF/óra

Járulékos költségek:
- Stúdió bérlés esetén, stúdiótól függően, kb. 5.000.-HUF/óra (egyeztetést igényel)
- Útiköltség (üzemanyag, parkolás, stb.)Információk- Fotókönyv is igényelhető, aminek kinézetét, méretét, anyagát és vastagságát is online lehet kiválasztani.
(egyedi árajánlat)

- Más típusú átadás igénylése (pl, többféle pendrive, többféle díszdobozban, akár gravírozva is)
(egyedi árajánlat)Amit vállalok- Egy héten belül feltöltöm a kiválasztásra szánt vízjelzett képeket, egy privát ONLINE webalbumba

- Minimum 3000 pixel méretű képeket adok át, ami alkalmas akár A0 (1 négyzetméter) méretű fotóminőségű nyomatok készítésére.

- NYERS (RAW) képeket nem adok át, semmilyen esetben!

- A képeket 5 évig eredeti méretben őrzöm meg, így ha bármi oknál fogva elvesznének a képeid, nem gond, hiszen a pótlásuk megoldható.
5 év után pedig, a képeket max 1000 pixel méretre csökkentve archiválom.Anyagiak- Fizetni csak a kész képek átadásakor kell, így nincs zsákbamacska, hiszen még mielőtt az anyagiakat rendezzük, láthatod, hogy mit kapsz a pénzedért.

- Az egyéb igényeken kívül (fotókönyv, fotóalbum, adathordozók, fotónyomatok), ezek átadásakor egyösszegben kerül a végösszeg kiegyenlítésre.

- Számlát (online e-számla) minden esetben adok, nincs trükközés, és nem is lesz olcsóbb, mert áfamentes vagyok. ;)

- Fizetési módok: Bankszámlára átutalás, vagy készpénz.

- Személyes találkozó meghiúsulása, de adathordozón való átadás igénylése esetén postai, vagy futárszolgálattal való átadás, és banki átutalásos mód is lehetséges. (utánvét nem opció)Fogalom magyarázatFOTÓKÖNYV
A fotókönyv az a fotóalbum, amiben maguk a lapok a fényképek. Ezek a tipusú nyomtatott könyvek nem olcsók, hiszen meg kell tervezni, és a prémium anyagokból készült kisméretű könyvek, akár 30.000ft -nál is kezdődhetnek 10x10 es méretben

FOTÓALBUM
A fotóalbumból méretben színben, minőségben többféle létezik, de mindegyikben azonos, hogy az előzőleg előhívott fényképet bele kell ragasztani. Sokkal olcsóbb, mint a fotókönyv, de nem annyira mutatós és exkluzív.

ALAP retusálás
Az alapretuálás során a képek megkapják a stílusjegyeimet, javítva van a dőlésük, színük, fényerejük stb., viszont nincsenek javítva a bőrhibák és az egyéb külön kérések.

HIGH-END retusálás
A high-end retus során, aprólékosan, pixelről pixelre javítom az esetleges bőrhibákat és az egyéb plusz igényeket is teljesítem (pl cipőn lévő kosz eltávolítása, tetoválás eltűntetése, smink, haj javítása stb...