Bezerédi Tamás

fotográfiaJEGYES fotózás
Jegyes fotózás alkalmával megörökítjük a kettőtök közti szerelmet, mély érzelmeket, esküvőre való készülődés izgalmával rajzolt arcotokkal, kicsit lazább stílusban,
utcai kényelmes ruhában, szabadon választható időpontban és helyszínen.

KREATÍV fotózás
A kreatív fotózás már kicsit kötöttebb, hiszen itt is a kettőtök szerelmét örökítjük meg, csak ezeken a képeken már az esküvői ruhában fogtok sokat csókolózni :)
A kötöttségtől nem kell félni, ha nem vagy "kamera kompatibilis", akkor ajánlom a jegyes fotózást, hogy megszokva a kamera közelségét, és rád vetülő tekinteteket, ellazulj, ne legyél befeszülve az ezt követő fotózásokon.
A kreatív fotózást nagyon sok ötlettel fel lehet dobni, különlegessé lehet tenni, és ezt előre megbeszélve, szabadon választható helyszínen és időpontban fotózzuk végig.
Nagy előnye, hogy nem a nagy napon van a fotózás, így egy, a lagzi helyszínétől eltérő helyszínen, a legtökéletesebb időpontban tudunk képeket készíteni.
Ha a nagy napon közbeszólna az időjárás, sem probléma.
Ha a ruhák kényelmetlenek lennének, összekoszolódnának, megszakadnának, sem probléma.
Nem kell idegeskedni, hogy a násznép Rátok vár.
Nem kell hajnalban kelni a nagy napon, hiszen a fotózás időtartamát alvással, vagy mással is lehet tölteni.

A kreatív fotózásra, függetlenül, hogy a nagy napon, vagy másik napon tervezitek, minimum 1 óra szükséges! (+oda-vissza út)

FOTÓKÖNYV
A fotókönyv az a fotóalbum, amiben maguk a lapok a fényképek. Ezek a tipusú nyomtatott könyvek nem olcsók, hiszen meg kell tervezni, és a prémium anyagokból készült kisméretű könyvek, akár 30.000ft -nál is kezdődhetnek 10x10 es méretben

FOTÓALBUM
A fotóalbumból méretben színben, minőségben többféle létezik, de mindegyikben azonos, hogy az előzőleg előhívott fényképet bele kell ragasztani. Sokkal olcsóbb, mint a fotókönyv, de nem annyira mutatós és exkluzív.

ALAP retusálás
Az alapretuálás során a képek megkapják a stílusjegyeimet, javítva van a dőlésük, színük, fényerejük stb., viszont nincsenek javítva a bőrhibák és az egyéb külön kérések.

HIGH-END retusálás
A high-end retus során, aprólékosan, pixelről pixelre javítom az esetleges bőrhibákat és az egyéb plusz igényeket is teljesítem (pl cipőn lévő kosz eltávolítása, tetoválás eltűntetése, smink, haj javítása stb...