Esküvöi tudnivalók


További fontos információk és tudnivalók

- Az árak az esküvő napján aktuális EURO árfolyammal számolva, FORINTBAN értendők és fizetendők!.
- Minden csomagon felül oda vissza útra +5000 HUF/100km XVII kerületi indulással.
- Minden plusz megkezdett óra.:+30.000.-HUF/óra
- Plusz fotós/videós igénylése, hogy több irányból, más látásmóddal is meg legyen örökítve minden pillanat.:+50.000.- HUF/fotós-videós
- Csomagon kívül igényelt Jegyes és Kreatív fotózás külön napon.: +50.000.-HUF/fotózás
- Elveszett, sérült adathordozó pótlása +5000.- HUF/db
- Alapretusáláson felüli, "high-end" retusálás igénylése +5000.- HUF/kép

Kiegészítő információk: - Drónfelvételek igénylése, nem feláras, minden csomag tartalmazza, ha igény van rá és ha az időjárási, illetve a területi feltételek lehetővé teszik ( nem "NO FLY ZONE")
- Fotókönyv is igényelhető, aminek kinézetét, méretét, anyagát és vastagságát is online lehet kiválasztani.
(egyedi árajánlat)
- Más típusú adathordozó igénylése (pl, többféle pendrive, többféle díszdobozban, akár gravírozva is)
(egyedi árajánlat)


Amit minden csomagban vállalok

- Egy hónapon belül (általában 1 hét max) átadom az egyenként alapretusált képeket, egy privát ONLINE webalbumban a részetekre.
- Három hónapon belül (általában 1 hónap max) átadom a teljes vágott videóanyagot, egy privát ONLINE webalbumban
- Igény szerint kézzel fogható formában, dísztokos egyedi grafikás DVD lemezen és pendriveon való átadásra is van lehetőség (feláras)
- Minimum 2000 pixel méretű képeket adok át, ami alkalmas akár A0 (1 négyzetméter) méretű fotóminőségű nyomatok készítésére.
- Fizetni az esküvő napján kell az foglaló összegével csökkentett előre egyeztetett/ szerződésben foglalt díjat

- NYERS (RAW) képeket nem adok át, semmilyen esetben!

- Képeiteket 1 évig eredeti méretben őrzöm meg, így, ha bármi történne az átadott adathordozóval, a pótlásuk megoldható. 2 év után pedig, a képeiteket max 1000 pixel méretre csökkentve archiválom az örökkévalóságnak.
- Videóitokat 1 évig az eredeti, átadott méretben őrzöm meg, így, ha bármi történne az átadott adathordozóval, a pótlásuk megoldható. 2 év után pedig, méretcsökkentve archiválom az örökkévalóságnak.
- Kép és videó NYERSANYAGOT az adott év végéig őrzöm meg, így addig az átadott anyagban, bármilyen módosítási igény kérhető felárban.

Anyagiak

- Szerződésben rögzítve, 20% foglalót kérek. A szerződésben foglaltaktól való eltérés és/vagy meghiúsulás esetén az előleg nem kerül visszafizetésre!

- A szerződésben rögzített végösszeg, az esküvő napján, az előleg összegével csökkentve, egyösszegben kerül kiegyenlítésre.
- Az egyéb, szerződésben rögzített igényeken kívül (fotókönyv, fotóalbum, adathordozók, fotónyomatok), ezek átadásakor egyösszegben kerül a végösszeg kiegyenlítésre.

- Számla (AAM – 0%) (online e-számla, vagy készpénzfizetési)

- Fizetési módok: Bankszámlára átutalás, vagy készpénz.

- A kézzel fogható átadás, személyes találkozó meghiúsulása esetén postai, vagy futárszolgálattal, banki átutalásos módon is lehetséges. (utánvét nem opció)